Det Ny Teater

Det Ny Teater är Köpenhamns enda privatägda teater. Teatern är uppförd 1908, och har allt sedan dess bjudit på stor underhållning för sin publik. Traditionen sitter i väggarna, och det är alltid lika befriande att besöka Det Ny Teater. Salongen har idag plats för ca. 1000 besökare.

Spillemand på en Tagryg (Spelman på Taket) 25/9 - 15/12 2019

Året är 1905 i Tzarens Ryssland, och världen är i uppror och förändring. I horisonten lurar revolutionen …
Den ljumma och underfundiga mjölkmannen Tevye försöker hålla balansen precis som en spelman på taket mellan traditioner och den nya tidens skick och normer.
Tenye försöker styra sitt liv med barn och döttrar, även om det aldrig går som han har planerat. Döttrarna vill bestämma själv och vill inte dikteras av traditionen. Vägen kärleken till barnen starkare än lojaliteten för tradition och tro?

Spelman på Taket är en av de största Broadway succéerna någonsin. Vid uppförandet på Broadway mottog Spelman på Taket 9 Tony Awards inkl. priset för Bästa musikal, Bästa manus och Bästa musik. Just nu spelas musikalen också i Berlin och London, och snart också i Köpenhamn …

Föreställningens längd: 2,45 tim inkl. 20 minuters paus.

 

Dance of the Vampires 23/1 - 9/4 2020

Episk, vettig, romantisk och sexig musical… Baserad på Roman Polanskis kultfilm The Fearless Vampire Killers med storslagen musik av Jim Steinman, fadern till epic rock.

Skandinavienpremiär på Det Ny Teater i en energifylld och spektakulär uppsättning med stjärncast klar till att ge publiken en odödlig upplevelse med twist …

Den fantastiska historien utspelar sig djupt inne i Transylvanien som en äkta vampyrhistoria ska göra. Men därifrån tar allt en plötslig vändning, när Professor Abronsius tillsammans med sin assistent Alfred har bestämt sig för att bevisa att vampyrer finns.

De blir inackorderade hos krogvärden Chagal. Hans oskuldsfulla och naiva dotter Sarah får snart Alfreds hjärta att slå … Också den mystiska och karismatiska greve Krolock har kastat kärleksfulla blickar på den unga varmblodiga flickans kropp och själ och bjuder in henne till bal på sitt slott. Den frestelsen kan Sarah inte motstå, och snart befinner hon sig i grevens slott med märkliga varelser och överdådiga balsalar.

Kan professorn och Alfred rädda henne, när nattens extas bryter lös och vampyrernas dans börjar?

Carpe noctem –  Fånga natten..- Låt festen börja – du är inbjuden!

Föreställningens längd: 2 ,45 tim inkl.  20 minuters paus.

BiljettkategoriOns, Tors 19.30
Sön 15.00
Fredagar 20.00
Lör 15.00 & 20.00


P965 sek1085 sek
O910 sek1030 sek
A780 sek885 sek
B625 sek730 sek
C480 sek585 sek
D370 sek445 sek