Det Ny Teater

Det Ny Teater är Köpenhamns enda privatägda teater. Teatern är uppförd 1908, och har allt sedan dess bjudit på stor underhållning för sin publik. Traditionen sitter i väggarna, och det är alltid lika befriande att besöka Det Ny Teater. Salongen har idag plats för ca. 1000 besökare.

Annie Get Your Gun 21/9 - 17/12 2017

För första gången sätts Irving Berlins klassiska musical Annie Get Your Gun upp på Det Ny Teater. I en omarbetad och storslagen version med Maria Lucia i rollen som Annie Oakley.

Föreställningens handling är löst baserat på den verkliga och fantastiska historien om Annie Oakley och Frank Butler. Annie är en piga från landet men också Ohio,s bästa skytt, som blir upptäckt av Buffalo Bill och övertalad att uppträda i hans wild west show. Hon faller pladask för showens stjärna och mästerskytt Frank Butler. Bpda har mött sin ödesman/kvinna, och snart tävlar de om att både träffa tavlan och varandras hjärtan … Annie blir världens första kvinnliga Superstar, men hur träffar hon en man …

Föreställningen varar ca. 2 tim 40 min inkl. paus.

The Book of Mormon 25/1 - 6/5 2018

Dina böner är hörda … Tidernas största musical The Book of Mormon får Danmarkspremiär den 25/1 2018. En gränsöverskridande, respektlös och oanständigt underhållande föreställning. Skapad av upphovsmännen till South Park, samt musik komponerad av Frost (Disney,s) upphovsman. Mottagare av bl.a Tony Award, och Olivier Award för “Best musical of the Year”.

The Book of Mormon är en respektlös och knivskarp satir religion, kulturkrockar och musicalgenren.Vi följer två unga mormoner från Salt Lake City. De skickas till en fjärran by i Uganda för att missionera och sprida buskapet om mormonernas heliga skrift. De förväntar sig en upplevelse i likhet med The Lion King. Verkligheten visar sig vara oerhört annorlunda. Den en missionären Price är entusiastisk och en starkt troende eldsjäl. Hans vän Cunningham är en adekvat men välmenande nörd som tror att det kommer att bli precis som i Lion King. Cunninghams tendens till att konstant förvränga sanningen, gör att de snart kommer i bryderier …

Föreställningen innehåller scener och språkbruk som kan verka stötande.

Föreställningen varar ca. 2 tim 45 min inkl. paus.

BiljettkategoriOns, Tors 19.30
Sön 15.00
Fredagar 20.00
Lör 15.00 & 20.00


O890 sek1005 sek
A760 sek880 sek
B610 sek710 sek
C470 sek570 sek
D345 sek465 sek