Hotell i Köpenhamn

Att bo i Köpenhamn kan bara vara att övernatta … Vår långa erfarenhet av att sälja hotellnätter i Köpenhamn ger dock vid hand att det finns 3 huvudkriterier som är viktiga för dom allra flesta. Pris, läge och mysfaktor … Vi känner att vi i vårt utbud har samlat dom hotell som på olika sätt tillfredsställer något och ibland alla dessa 3 önskemål. Kontakta oss så hittar vi det hotell som passar just er …

Cab Inn City ***

Cab Inn öppnade i april 2004. Hotellet är enkelt och fräscht, beläget precis bakom Tivoli. Alla rum med bad/dusch, wc, TV samt vattenkokare.

Skicka förfrågan » Mer info

Mitchellsgade 14, Köpenhamn, Danmark

Palace Hotel ****

Första klass hotell med anor från tidigt 1900-tal mitt på Rådhuspladsen. Samtliga rum har dusch/wc, safe, TV och minibar. På hotellet finns bar & restaurang. Idag är hotellet ägt av Scandic Hotels.

Mer info

Rådhuspladsen 57, Köpenhamn, Danmark

First Hotel Kong Frederik ***+

Ett 4-stjärnigt hotell med gammal fin atmosfär, beläget vid Rådhuspladsen. Samtliga rum har dusch/wc, TV och bar.

Skicka förfrågan » Mer info

Vester Voldgade 25, Köpenhamn, Denmark

Axel Hotel Guldsmeden ****

Axel Hotel Guldsmeden är ett 4-stjärnigt hotell som blandar modern dansk arkitektur med influenser från Bali med mycket trä och bl.a himmelsängar på nästan alla rum. Dusch/WC, hårtork, minibar och flatscreen TV, fritt WIFI, konferensrum. Hotellet är helt rökfritt.

Skicka förfrågan » Mer info

Helgolandsgade 7-11, Köpenhamn, Danmark

Comfort Hotel Vesterbro ****

Nyrenoverat och stilfullt förstaklasshotell, beläget 5 minuters promenad från Tivoli och Rådhuspladsen. Hotellet har alla faciliteter och även air condition på rummet.

Skicka förfrågan » Mer info

Vesterbrogade 23-29, Köpenhamn, Danmark

Babette Guldsmeden ****

Nyrenoverat och öppnade i april 2014. Hotellet ligger ett stenkast från Österport station. I närheten finns Langelinie med “Den Lille Havefrue” & Den Hirschsprungske samling. Från hotellet är det 10 min promenad till både Nyhavn & Kongens Nytorv.

Skicka förfrågan » Mer info

Bredgade 78, Köpenhamn, Danmark

Carlton Hotel Guldsmeden ***

Carlton Hotel Guldsmeden ligger i Köpenhamns “Montmartre”. Hotellet är inrett i fransk kolonialstil med utvalda möbler, mjuka färger och konstverk på väggarna. Alla rum med bad/dusch/toalett, minibar, WIFI & TV.

Skicka förfrågan » Mer info

Vesterbrogade 66, Köpenhamn, Danmark

Radisson Blu Royal *****

Köpenhamnshotell med tradition. Designat av Arne Jacobsen när det byggdes. Har sedan renoverats stilfullt och modernt under senare år. Ett centralt hotell med alla bekvämligheter. 268 rum med dusch/wc, minibar & fritt WIFI.

Skicka förfrågan » Mer info

Hammerichsgade 1, Köpenhamn, Denmark

Hotel Danmark ***

Ett välskött mellanklasshotell, beläget snett emot Köpenhamns Rådhus med gångavstånd till hela Köpenhamns centrum. Samtliga rum har dusch/wc. Frukostmatsal, sällskapsrum och garage på hotellet.

Skicka förfrågan » Mer info

Hotel Danmark, Vester Voldgade 89, Köpenhamn, Denmark

Scandic Front Hotel ****

I februari 2006 öppnade detta 4-stjärniga hotell. Ett livsstilshotell med en individuell, varm och personlig prägel. Inrett i en modern skandinavisk och internationell nutida stil i varma färger. Bra läge vid hamnpromenaden, granne med Köpenhamns nya teaterhus och med en fantastisk utsikt över Operaen på Holmen. Alla rum har dusch och toalett.

Skicka förfrågan » Mer info

Sankt Annæ Plads 21, Köpenhamn, Denmark

Ibsens Hotel ***

Ett populärt nyrenoverat mellanklasshotell, beläget i lugna omgivningar mellan “Söerne” och city-centrum. Alla rum har dusch/wc och TV. Restaurang och sällskapsrum på hotellet.

Skicka förfrågan » Mer info

Vendersgade 23, Köpenhamn, Danmark

Hotel SP34 ****

Nyrenoverat Boutiquehotell som öppnade i april 2014. Ett centralt beläget hotell för både konferensgäster såväl som för en avkopplande helg på tu man hand. Alla rum har dusch/wc och är utrustade med både TV och WIFI på hela hotellet. Terrass på taket.

Skicka förfrågan » Mer info

Hotel sp34, Sankt Peders Stræde, Köpenhamn, Danmark

Hotel Kong Arthur ****

Ett mycket personligt trevligt förstaklasshotell inrett med personlig charm. Ett perfekt alternativ för dig som vill bo i lite lugnare omgivningar, men fortfarande mitt i city. Hotellet passar också bra för konferenser. Samtliga rum har dusch/wc, TV & minibar. På hotellet finns också två mycket trevliga restauranger. Vägg i vägg med hotellet ligger Ni’mat SPA.

Skicka förfrågan » Mer info

Nørre Søgade 11, Köpenhamn, Danmark

First Hotel 27 ****

Hotellet är ett bra mellanklasshotell med över 200 fräscha och moderna rum. Hotellet ligger mitt i city nära Rådhuspladsen och Tivoli. Hotellet har ingen restaurang men väl bar. På rummen finns dusch/wc, strykjärn, safebox och TV.

Skicka förfrågan » Mer info

Løngangstræde 27, Danmark

Clarion Collection Hotel Mayfair ***

Beläget nära Hovedbanegarden och Tivoli. Ett hotell i engelsk stil med bra standard. Samtliga rum har dusch/wc och TV. Gratis kvällsbuffé

Skicka förfrågan » Mer info

Helgolandsgade 3, Köpenhamn, Danmark

Scandic Copenhagen ****

Ett modernt hotell inrett i skandinavisk stil. Hotellet ligger vackert vid “Söerne” med Tycho Brahe Planetarium som närmsta granne. På hotellet finns alla tänkbara faciliteter. Hotellet har utmärkta konferenslokaler från 25m2 till 925m2.

Skicka förfrågan » Mer info

Vester Søgade 6, Köpenhamn, Danmark

Hotel Neptun ***

Trevligt mellanklasshotell nära Amalienborg & Nyhavn. Endast 5 min gångpromenad till Kongens Nytorv. På hotellet finns restaurang, bar & bastu.

Skicka förfrågan » Mer info

Sankt Annæ Plads 18-20, Köpenhamn, Danmark

Hotel Sankt Petri *****

5-stjärnigt hotell, beläget mitt i Latinerkvarteren inte långt från Rundetorn. Detta lyxhotell har 268 rum inkl. 27 sviter designade i modern klassisk stil av den kände danske designern Per Arnoldi. Alla rum är utrustade med dusch/wc, minibar.

Skicka förfrågan » Mer info

Krystalgade 22, Köpenhamn, Danmark